Привітання з Наступаючим Новим роком

Вітаю з прийдешнім Новим роком! Бажаю веселої підготовки до свята без особливої ​​метушні, з яскравими вогнями гірлянд! Нехай все погане забудеться, нехай все хороше обов’язково трапиться в Новому році. Від щирого серця бажаю миру, щастя, достатку і здоров’я! Нехай прийдешній Новий рік буде сповнений чудесних подій, чарівних подарунків і приємних сюрпризів!


Від щирого серця вітаю з прийдешнім Новим роком! Бажаю зустріти його в колі сім’ї та дорогих серцю людей, з великою радістю і чудовим настроєм. Нехай в прийдешньому році у всіх справах тебе супроводжує успіх, робота приносить задоволення, а добробут множиться. Бажаю міцного здоров’я і найщирішої любові!


З наближенням Нового року відчувається незвичайне диво! У вікнах будинків горять яскраві вогники, варто ошатна ялинка і віє затишком і теплом. Тому хочу побажати, щоб в Новому році кожен твій день був наповнений чарами, будинок був затишним і теплим, а життя грала яскравими фарбами! Нехай всі мрії, загадані під бій курантів, обов’язково збуваються, а щастя ніколи не покидає твій дім!



Нехай прийдешній Новий рік принесе тільки щастя, удачу і позитив! Бажаю сталевого здоров’я, море щирих посмішок і безмежної любові! Нехай це чудове свято буде сповнене приємних сюрпризів!


З прийдешнім Новим роком! Нехай він неодмінно принесе з собою удачу, радість, здоров’я і багато приємних зустрічей. Бажаю, щоб у новому році збулися найзаповітніші бажання, щоб кожен день був наповнений щастям, і не залишилося місця для смутку. І, звичайно, я бажаю гори подарунків.


З прийдешнім Новим роком! Щиро бажаю, щоб він був наповнений несподіваними подарунками, позитивними емоціями та світлими миттєвостями. Нехай це казкове свято принесе у ваше життя зміни на краще, чудеса, радості та виконає найфантастичніші мрії!



Вітаю з прийдешнім Новим роком! Нехай рік, що минає, забере з собою всі проблеми, тривоги і страхи, а принесе нам стійкість, віру в перемогу, згуртованість і міцне здоров’я!


З прийдешнім Новим роком! Нехай цей рік подарує добробут, обов’язково міцне здоров’я, зміцнить віру в майбутнє. Бажаємо втілення заповітних мрій, нехай цей рік буде для всіх нас переможним!


З Новим роком! Бажаю вам нового щастя, нових грошей, нової удачі і нових вдалих проєктів! Нехай залишаються старими тільки рідні, кохані і друзі!



Щиро вітаю з Новим роком! Нехай усі невдачі та втрати стануть лиш порошинкою минулого. Нехай цей рік подарує лише щастя та добробут, у серці палає яскравий вогонь любові, а вдачі та везіння достатньо буде на весь рік.


З Новим роком! Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію. Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік.


Вітаю з Новим роком. Нехай він буде добрим та щасливим, нехай Святий Миколай подарує ключ до здійснення завітної мрії, нехай твоя душа сяє радістю, немов новорічна ялинка яскравими вогнями, нехай твої очі блищать від щастя, наче сніг узимку на сонці.



Хай Новий рік, що вже близенько
Надасть можливостей гарненьких.
Залише гарне все в новому,
А зайве все лишить в старому!

Кохання вам, добра, достатку,
Здійснення планів усіх і мрій.
Щоб все завжди було в порядку,
Хай кращій буде за старий


Вже на порозі новий рік,
Хай буде кращий, ніж торік,
Серця хай наповняються любов’ю,
Й відмінним буде в кожного здоров’я,
З наступаючим Новим роком усіх!
Побільше щастя, усмішок, утіх,
Достатку в кожний дім і успіх в кожну справу,
За Україну, українців, браво!


Новий рік жадане свято
Головне у ньому мрія,
Щоби рік прийдешній
Був хорошим і щасливим,
Я бажаю вам здоров`я
Щастя радості достатку,
І в щоб в новім добрім році
Було все у вас в порядку



Новини України