Привітання з Різдвом Христовим

Вітаю із найсвітлішим святом — із Різдвом Христовим! Нехай у вашій родині панує мир, злагода та любов, нехай діти ростуть добрими та вдячними, а бідність ніколи не постукає у ваші двері. Бажаю багатства, гармонії, сімейного затишку та благополуччя! І хай Янгол різдвяний захищає вашу родину!


Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю залишити у житті тільки добрі спогади та щирі посмішки. Бажаю з чистого аркушу розпочати нову історію, сповнену любові, надії, радості. Нехай це Різдво буде особливим. Нехай поруч будуть дорогі люди. Нехай попереду чекають чудові події. Нехай в твоєму серці завжди буде затишок. Бажаю миру, злагоди та щастя.


Вітаю з Різдвом Христовим та хочу побажати щирих посмішок, великої радості, безмежного щастя, світлої надії, міцного здоров’я, гарного настрою та чарівних моментів. Нехай у твоєму домі буде добробут, нехай у твоєму серці панує любов!



З Різдвом Христовим! Бажаю несподіваного дива, любові, радості та великих пригод у твоєму щасливому житті. Бажаю, щоб тебе кохали, щоб тобою дорожили, щоб тебе оточували тільки чудові та добрі люди! Веселого Різдва! Здоров’я, миру та благополуччя.


Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю бути щасливою людиною, немов дитина, бажаю кожен день зустрічати з любов’ю та надією, немов кожен день — це маленьке життя. Нехай Господь дарує сили для всього важливого та доброго, нехай це Різдво запалить у твоєму серці вогник віри та натхнення!


Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю світлого розуму, доброго настрою, радісних емоцій та щирих почуттів любові. Нехай у це Різдво станеться диво, нехай попереду на тебе чекають яскраві та чудові дні в барвах щастя та краси!



З Різдвом Христовим. Бажаю чарівної казки, щасливих годин, кольорових мрій, яскравих надій, добрих новин, нескінченних сил, радісних пісень, теплих слів, великої любові до Бога, до близьких та до чудового свого життя.


З Різдвом Христовим. Бажаю доброго здоров’я, розквіту сил та любові, гармонії душі та натхнення серця. Бажаю нічого не втрачати, окрім суму, бажаю ніколи не залишатись наодинці, окрім випадків, коли душа сама цього захоче.


Вітаю з Різдвом Христовим та бажаю усю родину зібрати за святковою вечерею та подарувати кожній близькій людині тепло своєї любові. Бажаю, щоб вдача від тебе не відверталася, щоб щастя у житті постійно примножувалося, а здоров’я з кожним днем міцнішало.



В світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаю вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Зі святом!


Вітаю з Різдвом Христовим та від усього серця бажаю, щоб усе лихе минало, щоб для душі лунала пісня щастя, щоб у житті траплялось тільки добре, щоб це велике свято розпочало для тебе нову чудову історію, щоб різдвяна зірочка здійснила твою мрію.


Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю тримати у своїх долонях щасливий квіток до світлого майбутнього. Бажаю з щирою вірою та доброю надією зустрічати кожен новий день. Бажаю казкового настрою та по-справжньому радісного свята у колі близьких та коханих людей. І нехай у твоєму житті трапляється тільки хороше.



Зі світлим Різдвом вітаю!
Бажаю від краю до краю
Здоров’я та мирного неба.
Хай справи вдаються, як треба.

Хай світлою буде дорога.
Хай геть оминає тривога.
На серці хай радісно буде.
Хай мир і добро будуть всюди!


З Різдвом Христовим!
З Різдвом прекрасним!
Хай буде розум спокійним, ясним.
Хай світло й тепло на серці буде.
Хай це тепло відчують люди.
Іще бажаю добра і миру,
Завжди носити у серці віру!


Різдво святе заходить на поріг.
Прийміть зі святом цим мої вітання!
Хай Божа благодать летить, як сніг,
Хай сміх лунає з вечора й до рання.

Хай Ангел береже усю сім’ю,
Дарує радість, злагоду, здоров’я.
І силу вам нехай дає Ісус
Долати всі проблеми і незгоди!



Новини України