Франківський “Ураган” переміг київську команду “SkyUp Futsal”

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото ілюстративне: Ураган

В Івано-Франківську футзальний клуб "Ураган" з рахунком 5:0 переміг київську команду "SkyUp Futsal". Поєдинок двадцятого туру Екстраліги чемпіонату України з футзалу відбувся 3 лютого.

Матч транслювали на офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

Забитими голами у складі "Урагану" відзначилися Михайло Грицина, Назар Швед, Артем Фаренюк та двічі Петро Шотурма.

"Попри кількісну перевагу у створенні моментів, нам довгий час не вдавалося реалізувати їх. Суперник мав дві-три хороші нагоди в кінці першого тайму. Другий тайм, особливо початок, вийшов для нас трошки нервовим, тому що набрали непотрібну кількість фолів. Проте в результаті — хороша перемога, хороша напруга матчу", — підсумував головний тренер "Урагану" Максим Павленко.

У матчі проти "SkyUp Futsal" дебютував Олександр Жуков. Зі слів Максима Павленка, на тренуваннях футзаліст доводить, що готовий конкурувати з гравцями основного складу.

"Вийшов сьогодні й проявив індивідуальну майстерність. Десь мав нагоду забити. У нього — хороше майбутнє, хлопець рухається в правильному напрямку. Надалі будемо розраховувати не тільки на нього, а й на інших молодих гравців", — каже головний тренер "Урагану".

Франківський "Ураган" продовжує лідирувати в турнірній таблиці національного чемпіонату з футзалу. В активі у команди — 52 очки.

Новини України