На Київщині рятувальники гасили масштабну пожежу: відомо подробиці. Фото

Поблизу селища Трипілля Київської області в четвер, 28 березня, сталась масштабна пожежа. Рятувальники гасили загорання трав’яного настилу на площі 10 га.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Причини виникнення вогню встановлять правоохоронці.

Як розповіли в ДСНС, 28 березня о 13:28 до оних надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу за межами селища Трипілля.

“По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що горить трав’яний настил на площі 10 га. Пожежу ліквідовано о 15:32. На місці події працювали 17 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки”, – уточнили в пресслужбі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва в п’ятницю, 8 березня, на вулиці Маланюка сталась пожежа на території гаражного кооперативу. Дим від загоряння бачили не тільки на лівому, але й на правому березі міста.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Обухівському районі Київської області сталась масштабна пожежа поблизу села Велика Бугаївка. Рятувальники гасили трав’яний настил на площі 2,9 га.

Джерело

Новини України