Панна-котта з малиновим соусом

Разом на 100 грам 57 ккал

👉🏻Б / Ж / У 3.1 / 1.9 / 9.3

Складові:

• Молоко (Йогурт натуральний) — 200 мл

• Малина (Полуниця або ін ягоди за бажанням) — 200 г

• Желатин — 1 штука

🙌🏻Замочіть желатин в 150 мл холодної води, за інструкцією на упаковке.Молоко зі стевіозидом і 100 мл води поставити на огонь.Варіть на повільному вогні 15 хвилин, постійно помішуючи, в кінці варіння додати набряклий желатин, але не кип’ятити.

Ягоди з стевіозидом подрібнити блендером.Разліть по формах, поставити в холодильник на ночь.Когда желе застигне, дістати формочки з холодильника, на кілька секунд опустити в гарячу воду, вийняти панна-котту і прикрасити ягідним соусом

Всі новини на одному каналі в Google NewsТелеграм, Facebook

Если вам понравилась статья не поленитесь нажмите лайк и поделитесь в соц сетях