“Кулінарний спадок”: як спекти домашній пористий цибулевий хліб — поради Валентини Сафоник з Рівненщини

За інформацією: Суспільне Рівне.

Жителька села Сварині з Рівненщини Валентина Сафоник розповіла, як приготувати домашній цибулевий хліб із пористою структурою та золотистою скоринкою.

Рецептом домашнього цибулевого хліба поділилась Валентина Сафоник — жителька села Сварині Сарненської міської громади.

"Всі звикли до традиційного хлібчика, але смаки змінюються, тому хочу запропонувати спекти хліб з цибулькою. Він виходить пористий та з хрумкою скоринкою, — розповіла пані Валентина. — У воду додаю цукор, сіль, дріжджі та попередньо підсмажену на олії цибулю. Головне — не пересмажити її! Бо чим темнішу цибулю ви додасте в тісто, то у спеченому хлібчику вона буде виглядати, наче горіла. Так що цибуля має бути білого кольору".

Господиня Валентина Сафоник.

Новини України