“Кулінарний спадок”: господиня з Рівненщини поділилися традиційним рецептом реберець з грибами

За інформацією: Суспільне Рівне.

У селі Крупове на Рівненщині зберігають старовинні рецепти. Місцева господиня Віта Пришко розповіла, як готувати традиційні реберця з грибами, популярну страву на весіллях.

Цього разу творча група "Кулінарного спадку" побувала на гостині у Дубровицькій громаді, а саме у селі Крупове або ж Крупов’є, як ще кажуть його жителі. Це село — осередок творчості народних майстрів: вишивальниць, різьбярів, співаків.

Славиться село і ткалями, які до цього часу на кроснах тчуть серпанкове полотно. У 2018 році серпанкове полотно внесли до переліку елементів нематеріальної культурної спадщини Рівненщини.

Господиня Ніна Пришко.

Новини України