У Києві сталась пожежа у відселеній будівлі: є загиблий. Подробиці і фото

У Шевченківському районі Києва в п’ятницю, 8 березня, сталась пожежа у відселеній будівлі. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло людини.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій столиці. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

“О 22:30 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Студентській, що у Шевченківському районі міста. Сталося загоряння у двоповерховій відселеній будівлі. Пожежу ліквідовано о 23:46. Під час ліквідації пожежі на першому поверсі було виявлено тіло людини”, – розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва в п’ятницю, 8 березня, на вулиці Маланюка сталась пожежа на території гаражного кооперативу. Дим від загоряння бачили не тільки на лівому, але й на правому березі міста.

2 березня на Київщині бійці ДСНС за допомогою дрона виявили пожежу і врятували чоловіка. У селі Нові Петрівці рятувальники помітили, як горить суха трава, а врятований спав на пеньку посеред вогню.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Святошинському районі Києва у вівторок, 5 березня, сталась пожежа на Борщагівському ринку. Внаслідок загоряння район затягло чорним димом.

Джерело

Новини України