На Київщині відновили майже 17 тис. пошкоджених окупантами об’єктів: у ОВА поділилися подальшими планами

У Київській області продовжують відновлювати об’єкти, які були пошкодженні внаслідок обстрілів з боку російських окупантів. Зокрема, вже відбудовано 199 дитсадків та шкіл.

Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає пресслужба КОВА. Це не тільки багатоквартирні, але й приватні будинки.

“Київщина продовжує нарощувати темпи відбудови та антикорупційний контроль. На сьогодні вже відновили майже 17 тисяч об’єктів. Із них 15,4 тис – багатоквартирні та приватні будинки. Відбудували також 199 дитсадків та шкіл, 112 медичних об’єктів”, – уточнив Кравченко.

Крім того, за його словами, департамент регіонального розвитку Київської ОВА закуповує послуги з розробки проєктно-кошторисної документації на відбудову двох багатоповерхівок в Ірпені, а також будівництва декількох приватних будинків.

Нагадаємо, у Київській області ввели в експлуатацію два мости. Шляхопроводи були пошкоджені внаслідок повномасштабної військової агресії країни-терориста РФ проти України.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві триває процес відновлення столичних будинків, пошкоджених російськими ракетними атаками. Найближчим часом місто відремонтує два будинки в Голосіївському районі, які значно постраждали внаслідок обстрілу 7 лютого.

Джерело

Новини України