Вдарив по голові та відібрав телефон: в Одесі затримали чоловіка за напад на літню жінку

Вдарив по голові та відібрав телефон: в Одесі затримали чоловіка за напад на літню жінку

Подія сталася ввечері у Київському районі Одеси. Блукаючи вулицею у пошуках наживи, зловмисник помітив місцеву пані похилого віку, яка була сама, і вирішив заволодіти її майном.

Чоловік рушив слідом, дорогою підібрав камінь і у слушний момент вдарив ним жінку по голові, унаслідок чого вона впала на землю і втратила свідомість. Після цього нападник витяг з пакету потерпілої мобільний телефон і втік. Розповіли у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Опритомнівши, містянка дійшла додому, розповіла все рідним, які викликали поліцію та «швидку». Постраждалу госпіталізували із забоєм головного мозку, переломом потиличної кістки та забійною раною тім’яно-потиличної ділянки.

За кілька днів правоохоронці розшукали порушника за місцем мешкання у місті Татарбунари. Викрадений телефон зловмисник здав у ломбард за 745 гривень, наразі поліцейські вживають процесуальні заходи щодо повернення його власниці.

Раніше судимому за крадіжки чоловіку повідомлено про підозру у розбої, вчиненому в умовах воєнного стану, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Джерело

Новини України