“Олександрія” в більшості не змогла вирвати перемогу в луганської “Зорі”

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Боротьба за м’яч гравця “Зорі” Ігоря Кирюханцева (у чорній формі) та олександрійця Артема Шулянського. Фото: upl.ua

У 19-му турі української футбольної Прем'єр-ліги сезону 2023-24 років футбольний клуб "Олександрія" з однойменного міста Кіровоградської області зіграв у нульову нічию з луганською "Зорею". Гра відбулась на стадіоні "Ніка" в Олександрії, з 71-ї хвилини господарі грали у більшості.

Перша небезпека в матчі виникла біля воріт господарів: на десятій хвилині півзахисник "Зорі" Олександр Яцик ударом зі штрафного перекинув стінку й влучив у поперечку воріт суперників, куди м’яч перевів голкіпер олександрійців Микита Шевченко.

Підопічні Руслана Ротаня відповіли власними моментами на 31-й та 44-й хвилинах. Спочатку Владислав Калітвінцев пробив вище воріт після скидки Андрія Кулакова, а потім Микола Михайленко пробив повз стійку з меж карного майданчика суперників після помилки бразильського легіонера "Зорі" Джордана, який не зміг вибити м’яч від власних воріт.

На перерву після рівного першого тайму команди пішли за нульової нічиєї.

Малюнок гри не змінився й у другій половині гри. Однак з 71-ї хвилини підопічні Юрія Коваля грали у меншості. Другу жовту і, відповідно, червону картку отримав бразилець Джордан.

Матч “Олександрія” — “Зоря”. Фото: upl.ua

Моменти матчу. Фото: upl.ua

“Олександрія” в більшості не змогла вирвати перемогу в луганської “Зорі”. Фото: upl.ua

Скористатись кількісною більшістю господарі поля не змогли. Фінальний свисток арбітра матчу Олексія Деревінського зафіксував другу в сезоні нульову нічию в очному протистоянні олександрійського та луганського клубів.

Маючи 18 очок після 18 ігор "Олександрія" залишилась 11-ю в турнірній таблиці першості, "Зоря" — 12-та, маючи 16 очок після 16 ігор. У запасі олександрійців гра 15-го тура проти київської "Оболоні", а луганська команда ще не грала матчі шостого, десятого та 15-го турів проти київського "Динамо", донецького "Шахтаря" та ковалівського "Колоса", відповідно.

У рамках 20-го туру УПЛ сезону 2023-24 років в "Олександрії" запланований виїзний матч проти житомирського "Полісся", "Зоря" прийматиме закарпатський "Минай".

Новини України