“Підлікуюся і піду їх бити”. Колишній шериф з Херсонщини після чотирьох контузій реабілітується в лисичанській лікарні

За інформацією: Суспільне Херсон.

Військовий Костянтин Казначеєв на реабілітації. Фото: Суспільне Донбас

Військовий Костянтин Казначеєв — серед перших пацієнтів центру реабілітації Лисичанської багатопрофільної лікарні, що відкрилась у Дніпрі. Тут чоловік відновлюється після поранень на фронті. Боронив країну у 2015-2016 роках, звільнився. 24 лютого 2022 року, з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ знов пішов воювати.

Історія колишнього шерифа з Херсонщини, який після чотирьох контузій проходить реабілітацію в лисичанській лікарні та планує повернулись на фронт.

Костянтину 54 роки. За його словами, воював з початку 2015 року та навесні 2016 року, дістав поранення, отримав третю групу інвалідності, потім звільнився з лав армії.

"В бліндаж прилетіла міна. Мене нейрохірурги полікували, і я пішов знов. Потім звільнився по строку, був вдома. Працював на чотири села шерифом, працював начальником опорного пункту".

Костянтин Казначеєв у лікарні на реабілітації. Фото: Суспільне Донбас

Згадує, що 24 лютого зустрів у Генічеську і відразу пішов до військкомату, відтоді знову боронить Україну.

"З першого дня війни ми перекривали Запорізьку область. Видивлялися, де тут вертольоти літають, з якого боку. Потім відучили їх залітати, вони забули дорогу залітати. А потім пішов на "Ураган". Трощили ми тих "орків", колони били".

Військовий розповідає, воював і на Запорізькому, і на Донецькому напрямках фронту, був, зокрема і на Авдіївському, за час боїв мав чотири контузії. Після останнього поранення — реабілітується у новому центрі, що відкрила у Дніпрі Лисичанська багатопрофільна лікарня.

Фото: Суспільне Донбас “З 24-го лютого 2022-го в мене чотири контузії. Хоч в мене перша група інвалідності, але я підлікуюся і знов піду їх бити. З лікарем спілкувався: на ноги піднімуть. Їх треба трощити. В мене будинок в Генічеську під окупацією, треба ж відбивати його”. військовий Костянтин Казначеєв

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

Новини України