На Київщині чоловік сокирою вбив знайому, а потім намагався приховати злочин. Подробиці та відео

У селі Світанок Київської області чоловік під час конфлікту сокирою вбив місцеву мешканку. Щоб приховати злочин, зловмисник заховав тіло загиблою в ямі на подвір’ї та прикрив шифером.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

“Подія сталась у селі Світанок. Попередньо встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв між правопорушником та потерпілою виник конфлікт. Зловмисник схопив сокиру та наніс постраждалій численні поранення, внаслідок чого остання померла. З метою приховання злочину фігурант перемістив тіло на поліетиленовому пакеті та заховав у ямі на подвір’ї, прикривши шифером”, – розповіли в поліції.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва під час конфлікту жінка кілька разів вдарила співмешканця ножем. Постраждалого, якого пізніше знайшли на вулиці перехожі, госпіталізували до лікарні.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть чоловіка, який під час конфлікту вдарив свого гостя кухонним ножем у спину. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці події.

Джерело

Новини України