Прикордонника Івана Косюка з Івано-Франківщини посмертно нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Facebook/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Прикордонника із селища Ланчин, що на Івано-Франківщині, Івана Косюка посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. Відзнаку вручили його дружині Катерині.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

"Про Івана Косюка розповідають, що він був дуже талановитою творчою особистістю. Полюбляв займатися ландшафтним дизайном та благоустроєм. Останні роки проживав у місті Ужгород разом з дружиною та двома синами Іваном і Богданом. Дуже любив старшу доньку Іванну, яка уже сама виховує дитину", — йдеться у дописі.

Прикордонник Іван Косюк загинув на Бахмутському напрямку. Фото: Facebook/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Прикордонник Іван Косюк на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну у складі прикордонної комендатури швидкого реагування поїхав на Донеччину.

Боєць загинув 20 червня 2023 року під час бойового завдання поблизу села Серебрянка Бахмутського району Донецької області. Він зі своєю групою потрапив під артилерійський обстріл. Поховали воїна у його рідному селищі Ланчин на Івано-Франківщині.

Орден “За мужність” III ступеня вручили дружині Івана Косюка Катерині. Фото: Facebook/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Орден "За мужність" ІІІ ступеня вручив дружині Івана Костюка заступник начальника Чопського прикордонного загону з персоналу Юрій Безкостюк.

"Завдяки героїзму, самовідданості та відвазі таких воїнів, як Іван Косюк, Україна здобуде перемогу та відновиться як сильна, незалежна суверенна держава", — сказав Юрій Безкостюк.

Новини України