Привітання з Днем Ангела Марії

Дорога Марійко, від щирого серця тебе вітаю! Хочу побажати веселих сюрпризів і приємних несподіванок в житті, чудового настрою і відмінного самопочуття, впевненості в собі і квітучої краси, вічної любові і щирого щастя!


Вітаю тебе, Марія! Бажаю ніколи не впадати у відчай і не сумувати. Бажаю завжди бути мудрою, доброю, щирою, красивою. Нехай всередині тебе бушує океан прекрасних ідей і світлих думок. Нехай навколо тебе будуть хороші люди і великі можливості. Слухай своє серце, вір в свою мрію, даруй посмішку близьким і наповнюй життя любов’ю!


Вітаю, Марія. Бажаю світлих смуг в житті і яскравих променів радості. Бажаю добрих людей на шляху і вірних друзів. Нехай кожен твій день буде веселим і райдужним. Нехай кожна мить буде особливою і цікавою. Бажаю тобі щастя, любові, удачі і душевного тепла. Бажаю і виглядати, і жити розкішно!



Марія, вітаю тебе з Днем ангела. Нехай твій охоронець завжди буде з тобою, нехай твоя сила ані на мить не ослабне, нехай твоя краса ані на хвилину не згасне. Бажаю з доброю надією йти тільки вперед.


Маріє, вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною. Нехай ангел щодня тебе береже від помилок бід та негараздів.


З Днем ангела, Марія. Нехай ангел, погляд не відводячи, доглядає за тобою, нехай все життя зберігає тебе, прикривши від бід собою.



Маріє, вітаю тебе зі святом! Хочу подарувати тобі світлі побажання. Нехай тебе оточують тільки добрі люди, хай доля завжди підносить лише приємні сюрпризи, а життя тішить радощами. Щастя тобі, успіхів і любові.


Люба, Маріє! Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай ангел-охоронець оберігає тебе на кожному кроці. Хай піклується про твоїх близьких і слідує за тобою, де б ти не була.


У День ангела хочу побажати тобі від щирого серця: міцного здоров’я, палкої любові, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого фарту, неосяжного щастя та нестримного натхнення. Нехай кожен день буде насиченим, цікавим та щасливим.



Нехай День ангела Марії принесе тобі удачу. Бажаю, щоб життя стало щасливішим з цього дня й надалі.


З Днем ангела вітаю я тебе! Бажаю море щастя та любові. Хай милий ангел береже тебе повік від всіх напастей, труднощів і горя.


Вітаю з Днем ангела. Нехай твій ангел супроводжує тебе завжди, оберігає від усього злого та заохочує на добрі справи.


Щиро вітаю тебе з Днем ангела, Маріє! Нехай цей день принесе тобі багато радості та буде наповненим Божою присутністю!



День Ангела Марії — велике свято!
Хай Бог тобі щасливу долю шле.
Хай буде перемог в житті багато,
Обходить стороною лихо зле.
Нехай святий твій Ангел добрий, щирий,
Тебе не полишає ні на мить,
Живи в любові, у добрі та мирі,
І хай тебе Господь благословить!
Хай гарний урожай життя дарує,
Любов та Віра у душі живуть.
Сьогодні Ангел в небесах святкує
І ти, Марія, про свято не забудь.
Хай Ангел захистить від всього злого,
Дарує щастя чарівний розмай,
Добра, Надії, помочі від Бога,
І чистий та безхмарний небокрай.
Річкою бурхливою хай життя вирує,
Доленьку щасливую сам Господь дарує!
Хай крильми широкими Ангел захищає,
Цілями високими серце наповняє.
Хай добро з надією, душу зігрівають,
Все що було мрією, Ангел хай здійсняє.
Миру та добробуту принесе з собою,
І наповнює життя щастям та любов’ю


Новини України