Тіло жінки, яке знайшли у валізі у тернопільському парку, викинув її син – уродженець Росії

За інформацією: Суспільне Тернопіль.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Тіло жінки, яке 16 лютого знайшли у валізі у тернопільському парку, викинув її син. Він уродженець Росії. У свої діях чоловік зізнався правоохоронцям. Про це повідомив речник Нацполіції Тернопільщини Сергій Крета.

За його словами, за результатами розтину тіла, експерти встановили, що жінка вмерла від легенево-серцевої недостатності.

"Поліцейські залучили максимальну кількість працівників та провели оперативно-розшукові заходи для з’ясування обставин події. Вилучили слідову інформацію, здійснили побудинкові та поквартирні обходи і опитали місцевих жителів, опрацювали записи камер відеоспостереження. Вже через добу поліцейські встановили особу чоловіка, який залишив валізу з тілом у парку. Це — уродженець Росії. Померлій було 84 роки. Чоловіка поліцейські розшукали в Одесі", — розповів речник Нацполіції Тернопільщини.

Сергій Крета каже, чоловік разом із матір’ю проживав в різних містах України. Упродовж останніх 7 років вони орендували квартиру в Тернополі.

"Чоловік розповів, що мати тривалий час хворіла і від того померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік з Тернополя. Поліцейські надають правову кваліфікацію діям затриманого і вирішують питання щодо перекваліфікації його дій зловмисника зі статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство на 297 статтю — наруга над тілом померлого. Кримінального кодексу України. За це чоловіка можуть ув’язнити до 3 років", — повідомив Сергій Крета.

Нагадаємо, тіло жінки у валізі виявили перехожі 16 лютого, близько 17 години у Тернополі в парку "Сопільче". Про це вони повідомили поліцію.

Новини України