П’яний житель Березівщини ображав свою 13-річну доньку

П'яний житель Березівщини ображав свою 13-річну доньку

Житель Андрієво-Іванівської територіальної громади неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства щодо своєї найстаршої дитини. Їх у нього п’ятеро, найменшій – рік. У стані алкогольного сп’яніння чоловік «зривався» на доньці – лаявся на неї, ображав, штовхав та погрожував фізичною розправою. Мати заступалася за дитину, але на поведінку чоловіка вплинути не могла.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

Відносно домашнього тирана правоохоронці тричі складали адміністративні матеріали. Суд накладав на правопорушника стягнення у вигляді штрафу, а поліцейські попереджали його про кримінальну відповідальність, якщо він не змінить свою поведінку.

Після отримання чергового звернення щодо агресивного ставлення батька до доньки, слідчі розпочали провадження за статтею Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомили про підозру у домашньому насильстві, тобто в умисному систематичному вчиненні фізичного та психологічного насильства щодо доньки, з якою винний перебуває у сімейних стосунках, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої.

Начальник Березівського районного відділу поліції Микола Древов зазначив:

Цей злочин карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років. Слідство триває.

Джерело

Новини України