Тернополян вчитимуть реалізовувати власні проєкти в громадах

За інформацією: Суспільне Тернопіль.

Суспільне Тернопіль

У Тернополі презентували проєкт Youth Connect for Ukraine. Він передбачає тренінги, під час яких вчитимуть реалізовувати власні проєкти у громадах. Тренінги триватимуть із 6 по 10 березня. Їх організовує Британська рада в Україні, — розповів один з організаторів заходу Михайло Сиротюк.

На презентацію проєкту прийшли 40 учасників. Один із них Іван Шикульський. Два місяці тому він почав працювати координатором у громадській спілці "Молодіжний центр Тернополя".

"Оскільки це пілотний проєкт, то я думаю, що потрібні люди, які б спробували що це. Молодим людям цікаво подивитись, що це, і набути досвід, щоб організовувати проєкти в майбутньому у своєму місці".

Іван Шикульський. Суспільне Тернопіль

За словами Михайла Сиротюка, окрім Тернополя проєкт також стартував у Львові та Луцьку.

"Цей проєкт спрямований на підтримку молодих лідерів, віком від 16 до 35 років, які хочуть себе реалізувати і покращити життя у своїй громаді. Також є можливість реалізувати свої ідеї та проєкти".

Михайло Сиротюк. Суспільне Тернопіль

Проєкт Youth Connect for Ukraine складається із чотирьох тренінгів, де учасників навчатимуть реалізовувати власні проєкти в громадах. Фінансує його Британська рада в Україні.

У Тернополі охочих вчитимуть реалізовувати власні проєкти в громадах. Суспільне Тернопіль

Новини України