Росіяни били по Харкову тим самим уніфікованим боєприпасом, що й напередодні

Харків обстрілюють авіабомбами.

Сьогодні об 11:45 російські військові з території Бєлгородської області рф здійснили масований обстріл з літака центрального району Харкова.

Як розповів керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, противник застосував такі ж авіабомби, що й учора – УМПБ.

“Як і вчора, вони використовували уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас калібром 30 см. Саме ці два боєприпаси влучили у подвір’я житлової забудови у Шевченківському районі, у 80 метрах від входу в Центральний парк, де в той час перебувало багато місцевих мешканців, зокрема дітей”, – розповів Фільчаков.

Внаслідок цього обстрілу пошкоджено 5 багатоповерхових житлових будинків, близько 10 гаражів та 7 автівок. Крім того, троє цивільних звернулися за медичною допомогою.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, в результаті обстрілу сталися декілька осередків займання. Горіли гаражі та автомобілі на загальній площі близько 40 кв.м.  ️О 14:19 усі осередки займання ліквідовані. 

Центральний парк внаслідок обстрілів не постраждав, повідомили в адміністрації зони відпочинку.

Як писав UA-NEWS.in.ua, опівдні росіяни ударили по Харкову. До медиків звернулись троє людей. Крім того, внаслідок нічної атаки дронів у Харкові постраждали троє мешканців. У приватному будинку сталася пожежа. А напередодні ворожа авіабомба влучила поряд із “Пунктом незламності” у школі. Росіяни застосували уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас.

Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС ПопереднійНаступний

Джерело

Новини України