Благодійний турнір на підтримку ЗСУ організували у вінницькому ліцеї

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Учасники благодійного футбольного турніру. Суспільне Вінниця

Учасники змагалися заради благодійної справи, збираючи кошти на покупку 5 дронів-камікадзе для бригади "Червона калина".

"Ідея в тому, щоб показати партнерство. Перша команда – це учні ліцею, друга – вчителі, третя – батьки, четверта – поліцейські громади", — розповів Олег Слушний.

Скринька для збору коштів на благодійному футбольному турнірі. Суспільне Вінниця

У першому півфіналі змагалися команди учнів і вчителів. Перемогу здобули ліцеїсти з рахунком 4:2. Учасник турніру Богдан Тонковид розповів, що задоволений від гри та виразив бажання допомогти військовим.

"Задоволений своєю грою і командою. Грали добре. Боявся когось знести, підкат зробити. Хочеться грати, щоб допомогти нашим військовим", — пояснив учасник турніру.

Учасники благодійного футбольного турніру. Суспільне Вінниця

У другому півфіналі команда поліції здобула перемогу над батьками учнів. Капітан поліції Ігор Іонов підкреслив важливість участі у благодійних заходах на користь ЗСУ.

"На сьогодні головне не перемога, а участь і зібрання коштів на ЗСУ. Навіть можливість зібратись тут в першу чергу дають Збройні сили. Тому логічно, якщо ми тут, повинні чимось допомагати. Мінімум, такими маленькими кроками", — зазначив Ігор Іонов.

Учасники благодійного футбольного турніру. Суспільне Вінниця

За результатами турніру ліцеїсти зібрали 18 тисяч гривень, а за допомогою Монобанку ще 10 тисяч. Організатори мають мету зібрати 80 тисяч 500 гривень на п'ять дронів для "Червоної калини".

Гроші на дрони збиратимуть й надалі. Посилання на рахунок у Монобанку закріпили в дописі на сторінці 20 ліцею у Facebook.

Новини України