На фронті загинули співробітник Харківської митниці та стрілець

Загиблим було 26 та 28 років.

Бійці загинули на Запоріжжі та Донеччині.

27 березня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку, загинув співробітник Харківської митниці, головний державний інспектор митного поста “Харків-товарний” Роберт Ситий.

Як розповіли у Харківській митниці, Роберт був наймолодшим серед колег, які нині воюють на фронті.

“Вчорашній студент, єдиний син, він, не маючи військового досвіду, пішов воювати добровольцем. Мобілізований у травні 2022 року, і за цей час встиг побувати майже в усіх гарячих точках. Боронив Харків та Харківську область, був у Бахмуті, смерть наздогнала його на Запорізькому напрямку”, — розповіли у митниці.

“Розумний, сильний, вмотивований, адже він, навіть під час війни, встиг вступити до аспірантури та закінчити перший курс! Неймовірна мотивація та віра в нашу Перемогу! Він кожного дня робив все, щоб її наблизити”, — йдеться в повідомленні.

Про смерть ще одного героя розповіли у Шатівському старостинському окрузі Лозівської громади.

Минув понад рік після загибелі, і тіло загиблого Миколи Кулікова опізнали по тесту ДНК.

Молодший сержант Микола Куліков проходив військову службу у Збройних силах України стрільцем військової частини А7289. 26 січня 2023 року він загинув внаслідок мінометного обстрілу взводного опорного пункту поблизу н.п. Ступочки Костянтинівського району Донецької області.

“Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, бойовим побратимам, усім рідним і близьким покійного. Добрий, світлий спомин про захисника нашої Батьківщини назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій”, — йдеться в повідомленні.

Як писав UA-NEWS.in.ua, на Харківщині проводили в останню путь стрільця. Денисові Малюзі було 43 роки.

Джерело

Новини України