Дорожники розказали, на яких трасах у Харківській області намагаються залатати ями

У регіоні триває аварійний ремонт, поточних і капітальних ремонтів поки не проводять.

На трьох трасах державного значення у Харківській області ліквідують ями.

За останні півтора місяця усунули 51 201 квадратний метр руйнувань дорожнього покриття. На київському напрямку відремонтували 38 197 квадратних метрів покриття, на об’їзній дорозі — 10 712 квадратних метрів і на автошляху М-18 сполученням Харків — Сімферополь — Алушта — Ялта — 2292 квадратного метра.

“Поки сприяють погодні умови, Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області залучила до роботи з ліквідації аварійної ямковості таких потужних підрядників як “Автомагістраль — Південь”, “РДС” та “Славдорстрой”. У пріоритеті, перш за все, траса М-03 Київ — Харків — Довжанський, яка має стратегічне значення щодо забезпечення гуманітарних та військових перевезень, та “об’їзна дорога” навколо Харкова”, — пояснили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таких доріг не було ніколи. Чому немає грошей навіть на ямковий ремонт трас у Харківській області

Проводити поточний або капітальний ремонт на дорогах зараз не можуть, оскільки на це не дають коштів. У регіоні триває аварійний ремонт. Водіїв закликають бути уважними на дорогах, особливо, коли там проводять ремонт.

“Хоча ремонт аварійний, наразі в Україні немає фінансів ані для капітальних, ані навіть для поточних ремонтів доріг, усі підрядники гарантують якість робіт. Своєю чергою фахівці Служби відновлення контролюють як хід виконання цих робіт, так і якість матеріалів. Зокрема й з застосуванням такого обладнання як тепловізори. Натомість просимо всіх учасників руху зважати на дорожні знаки, знизити швидкість та бути обережними й уважними, аби не наражати на небезпеку себе та дорожніх робітників”, — звернулися у Службі відновлення.

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав UA-NEWS.in.ua, у лютому дорожники почали ремонтувати проблемну трасу Харківської області. На найбільш зруйнованих ділянках дорожнього полотна на трасі М-03 Київ — Харків — Довжанський міняли шар асфальтобетонного покриття.

Джерело

Новини України